Objavljeno: 10.07.2012 17:28

Kompleksi “Mellain” i “Panonska jezera” predstavljeni gostima iz Dubaija

Zainteresiranost za razgovore o mogućnostima saradnje

Ministar trgovine, turizma i saobraćaja TK-a Aziz Čačković i predsjednik Turističke zajednice TK Hasan Sejdinović su sa vlasnikom kompanije “Al Rawabi dairy” iz Dubaija Ahmedom dr. Eltiganijem posjetili gradilište najvećeg i najznačajnijeg investicionog poduhvata u zemljama regije, stambeno-poslovnog objekta “Mellain” u Tuzli.

Od strane uvaženog gosta izražen je veliki interes za dio ovog kompleksa koji se odnosi na zdravstveno-rekreativni turizam, te je pokazana zainteresiranost za daljnje razgovore o mogućnostima saradnje partnera iz Dubaija i firme doo “Uni Bristol”.

Nakon ove posjete gostima je upriličen obilazak kompleksa “Panonska jezera”, trenutno jedne od najzanimljivijih turističkih atrakcija regiona, što dokazuju brojni posjetitelji sa područja BiH i regije. Uvaženi gost iz Dubaija nije krio oduševljenje projektom i kompleksom “Panonskih jezera” i tom prilikom je naglasio da bi na ovim i ovakvim projektima Tuzli pozavidjele i mnoge, daleko značajnije, svjetske turističke destinacije./tip.ba/

 

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins